بیمارستان فوق تخصصی تهرانپارس دارای بخش های بستری عمومی و تخصصی است که هر یک از این بخش ها تخت های شامل اتاق های تک تخته ،دو تخته، سه تخته می باشند. در تمامی اتاق ها امکانات رفاهی شامل تلویزیون ،تلفن و یخچال و کمد و تخت همراه می باشند.
بیمارستان فوق تخصصی تهرانپارس با بهره مندی از پزشکان مجرب، پرسنل کارازموده و متعهد ،با هدف ایمنی بیمار خدمات تشخیصی و درمانی تخصصی را ارائه می دهند و در هر بخش رابطین آموزش ارتباط مناسبی با بیماران و همراهان برقرار نموده و آنان را در جهت هر چه بهتر سپری نمودن دوره درمان یاری می دهند. در هر بخش برای اتاق های یک تخته جهت همراه فضای فیزیکی مناسب و آرام وجود دارد و یک نفر می تواند به عنوان همراه، پس از پرداخت هزینه های معمول، مجوز حضور ۲۴ ساعته را داشته باشد.
بخش بستری یک
بخش یک دارای ۴ تخت مجز مانیتور دار با اکسیژن، ساکشن سانترال جهت بیماران حاد که نیاز به مراقبت و مانیتورینگ مداوم دارند، می باشد. این بخش با داشتن پرسنل متخصص و متعهد در زمینه بیماران قلبی وPost Cat به مراجعین خدمات تخصصی ارائه می دهد و نیز جهت مراقبت از زخم بستر و زخم پای دیابتی نیز پرسنل حرفه ای در این بخش مشغول به خدمت می باشند.
بخش بستری سه
این بخش با بهره مندی از متخصصین مجرب زنان و زایمان جهت بیماران جراحی زنان و زایمان و مراقبت از مادران باردار پر خطر آماده ارائه خدمت می باشند.
بخش بستری چهار
این بخش جهت بیماران داخلی می باشد و پرسنل این بخش جهت مراقبت و درمان زخم پای دیابتی و زخم بستر آموزش های تخصصی مدیریت زخم را طی کرده اند.
بخش بستری پنج
این بخش جهت ارائه خدمت به بیماران جراحی عمومی و تخصصی مردان می باشد.
بخش بستری شش
این بخش جهت ارائه خدمت به بیماران جراحی عمومی و تخصصی زنان می باشد.
نحوه پذیرش و بستری بیماران در بخش های بستری
پذیرش بیمار از طریق واحد پذیرش بیمارستان انجام میشود. بیمار پس از تشکیل پرونده در واحد پذیرش، اتصال دستبند شناسایی توسط میزبان و انجام هماهنگی، به بخش مربوطه منتقل شده و بعد از خوشامدگویی و شناسایی بیمار توسط مسئول شیفت و منشی بخش به تخت تعیین شده منتقل میشود. پس از توضیح دادن به بیمار در مورد بخش، منشور حقوق بیمار، زنگ پرستاری، استفاده از ریموت و در اختیار قرار دادن شمارههای تماس، لباس بیمار توسط کمک پرستار مربوطه تعویض میگردد. سپس پرستار، مسئول خود را به بیمار معرفی نموده و فرم ادمیت را پر میکند، داروهای مصرفی بیمار را سؤال کرده، مدارک مرتبط با بیمار را تحویل گرفته و در فرم مربوطه ثبت مینماید. در نهایت به بیمار یادآوری میشود که مسئولیت کلیه اشیاء قیمتی به عهده خود بیمار و همراه وی است.
ترخیص
بعد از بهبودی نسبی و دستور شفاهی یا کتبی پزشک، کلیه اوراق پرونده توسط منشی بررسی و تکمیل میشود و گزارش پرستاری و فرم آموزش حین ترخیص توسط پزشک و پرستار نوشته شده و نسخه دارویی، نحوه مصرف داروها، دستورات منزل، زمان مراجعه بعدی و زمان جواب پاتولوژی (در صورت ارسال نمونه از اتاق عمل) همزمان با فرم ترخیص به بیمار داده میشود. بعد از پروسه ترخیص و به دنبال تحویل برگه خروج به منشی بخش، به بیمار کمک میشود که وسایل شخصی خود را جمع کرده و لباس خود را تعویض نماید و در صورت نیاز به حمایت، توسط کمک پرستار تا درب خروجی بیمارستان همراهی میشود.
قوانین بخش های بستری
۱. در صورت تمایل تهیه کیف بهداشتی را از داروخانه تهیه کنید یا از وسایل شخصی که از منزل آورده شده است استفاده نمائید.
۲. زمان ملاقات همه روزه از ساعت ۱۵ الی ۱۷ بوده که در ایام تعطیل ساعت ۱۰ الی ۱۲ نیز به ساعات فوق اضافه میشود.
۳. زمان صرف غذای بیمار و همراه، صبحانه ۷ الی ۸، ناهار ۱۲ الی ۱۳ و شام ۱۸ الی ۱۹ است. بین وعدههای غذایی جهت بیمار و همراهان چای سرو میشود.
۴. کلیه مدارک پزشکی قبلی و دفترچه بیمه خود را تا پایان زمان بستری همراه خود داشته باشید.
۵. برای جلوگیری از عفونت بیمارستانی توصیه میکنیم بیمار و همراهان مرتب دستهای خود را قبل و بعد از ورود به اتاق توسط محلولهای ضد عفونی کننده که در کنار درب ورودی هر اتاق نصب شده است، ضد عفونی کنند.
۶. اطلاعات پرونده بیماران خصوصی است و پرسنل مجاز نیستند که این اطلاعات را در اختیار هر شخصی قرار دهند. شما میتوانید سؤالات خود را با پزشک معالج یا پرستار مسئول مطرح نمایید.
۷. از استعمال دخانیات در داخل اتاقها و راهروی بخش خودداری نمایید.
۸. در صورت همراه داشتن دارویی که نیاز به یخچال دارد، لطفا آن را به پرستار مسئول تحویل دهید.
نکات مورد توجه
– در این بیمارستان پزشکان مقیم بیهوشی، داخلی، قلب، اطفال، جراحی و زنان در تمامی ساعات شبانهروز حضور دارند تا در صورت نیاز، بر بالین بیمار حاضر گردند.
– کلیه نقاط بخش توسط دوربین مدار بسته کنترل میشود.
– لطفاً به اتصالاتی که به بیماران وصل است، دست نزنید.
– از گرفتن عکس و فیلم و صحبت کردن با تلفن همراه در راهروی بخش خودداری نمایید.
– جهت برقراری تماس با تلفنهای داخل شهری، شماره * را گرفته و پس از آزاد شدن خط شماره مورد نیاز را شمارهگیری فرمایید و در صورت نیاز به تماس با شماره تلفن هایی که با صفر شروع، مسئول بخش را در جریان قرار داده تا هماهنگی انجام گردد.
آموزش به بیمار و خانواده
در این بیمارستان آموزش به شیوههای زیر صورت میپذیرد:
۱. آموزشهای کتبی: توزیع بروشورهای آموزشی که قابل ارائه در طبقات درمانگاه و کلیه بخشهای بیمارستان است.
۲. آموزشهای شفاهی: شامل آموزشهای شفاهی کادر پزشکی و پرستاری در بدو ورود بیمار، حین بستری و حین ترخیص است.
انتقادات، پیشنهادات و شکایات
در صورت داشتن هر گونه انتقاد یا پیشنهادی میتوانید به یکی از ۳ روش زیر اقدام نمایید:
۱. با شماره داخلی ۰۸۰ تماس بگیرید.
۲. بصورت حضوری به واحد شکایات واقع در طبقه همکف مراجعه نمایید.
۳. به صورت کتبی موارد را نوشته و در صندوقهای نصب شده در بخش یا در راهرو بیاندازید.
معرفی واحدهای مورد نیاز
– دفتر مدیریت و ریاست در طبقه همکف بیمارستان واقع شده است.
– دفتر پرستاری در طبقه اول بیمارستان واقع شده است.
– داروخانه در طبقه همکف واقع شده است.
– نمازخانه در طبقه زیر زمین واقع شده است.
– ترخیص، مدارک پزشکی، بانک، بوفه در طبقه همکف واقع شده است.